+381 (0)11 3015043 / 3131864   

Phoenix FD

TeamCAD d.o.o. je zvanični distributer kompanije Chaos Group za područje Srbije za programe: V-Ray for Maya, V-Ray for 3ds Max, V-Ray for Revit, Phoenix FD Workstation for 3ds Max, VRScans...

 

U našoj ponudi su komercijalne trajne licence, najam licenci na 1 i 12 meseci kao i akademske licence.

Phoenix FD je sveobuhvatno rešenje za simulaciju fluida. Sa Phoenix FD, korisnici mogu da simuliraju vatru, dim, tečnosti, penu, talasanje okeana i još dosta toga. Phoenix FD je korišćen u mnogim televizijskim serijama kao što su “Game of Thrones” i “The Flash”, a specijalno je osmišljen za brzu  proizvodnju. Phoenix FD je besprekorno integrisan sa softverima kao što su 3ds Max i Maya, a optimizovan je za rad sa V-Ray renderom.

GLAVNE OSOBINE

Kompletan alat

Phoenix FD je objedinjeno rešenje za simulaciju fluida. Može da simulira vatru, dim, tečnosti, talase okeana, pljuskanje, prskanje, maglu i još mnogo toga.

 

Jednostavna upotreba

Formiran je za 3D umetnike koji žele da prave dinamičke efekte koristeći brze postavke, jednostavna podešavanja i intuitivne kontrole.

 

Interaktivnost

Mogućnost pregledanja i  interaktivnog renderovanja u datom pogledu. Simulacije se mogu podešavati u pokretu.

 

Kontrola kreativnosti

Korisnici mogu praviti različite tipove efekata fluida na bazi fizike sa brzim, fleksibilnim kontrolama za renderovanje, podešavanje dužine i finog podešavanja simulacije.

 

Integracija

Besprekorno je integrisan u 3ds Max i Maya i optimizovan za rad sa V-Ray renderom.

 

Kompatibilnost

Kompatibilan je sa vrhunskim alatima kao što su Alembic, Krakatoa, Stoke MX i OpenVDB.

 

Pristupačnost

Phoenix FD pruža raznovrsnost, brzinu i snagu za cenu koja je znatno niža od bilo kog sličnog alata.